main_img_karriar

KARRIÄR

Lediga jobb

Vi på Ket i Kristianstad söker personal!

Vi på Ket i Kristianstad söker personal!

Kristianstads Elektrotekniska AB, KET, är ett privatägt företag inom Palm Holding- koncernen. Bolaget grundades 1848 och är verksamt inom den elektromekaniska branschen med inriktning på försäljning och service/reparationer av olika industri- komponenter. Vår verksamhet sträcker sig idag över Skåne, Blekinge och delar av Småland. Vi har verkstäder och butiker i Kristianstad, Karlshamn, Broby och Hässleholm. Tillsammans är vi ca 25 anställda. Våra kunder finns inom tillverkning, kommun, industri och fastighetsbranschen.

 

Vi på KET utökar nu verksamheten och söker

Servicetekniker

Tjänsten innebär arbete såväl i vår verkstad som ute hos våra kunder i Skåne och Blekinge. Servicearbetet består av renovering, felsökning, förebyggande underhåll och reparationer av elmotorer, pumpar, växel- lådor samt montage och demontage av dito.

Vi söker dig med hög arbetsmoral som kan arbeta strukturerat och lösningsfokuserat, som klarar av arbete såväl i serviceteamet och är självgående. Daglig kundkontakt ingår i tjänsten och det är därför viktigt att du har en genuin servicekänsla och kundfokusering.

Vi ser gärna dig med några års arbetslivserfarenhet med el alternativt mekanisk bakgrund och ett stort intresse för teknik och mekanik.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet, din drivkraft samt dina ambitioner. Fördjupning och utbildning inom enskilt segment kan diskuteras efter arbetets gång.

B-körkort krävs samt obehindrat behärska svenska språket i tal och skrift. Tjänsten är heltidsarbete med fast månadslön. Tillträde enligt överenskommelse, ansökningarna behandlas fortlöpande.

CV och personligt brev mailas till helene@ket.se.