OM OSS

Kristianstads Elektrotekniska AB (KET),

är ett företag inom den elektromekaniska branschen med inriktning på försäljning och service/reparationer av industrikomponenter.

Vi är ett privatägt företag som har egen verkstad i Kristianstad och en filial i Karlshamn.

Vår verksamhet sträcker sig idag över Skåne, Blekinge och Småland.

Våra kunder finns idag inom tillverkning, industri, kommun och fastighet.

Vi har genom åren byggt upp starka band med välkända leverantörer, som låter oss sköta deras försäljning, garanti och servicereparationer.

I våra butiker och verkstäder lagerför vi mer än 10.000 artiklar från våra leverantörer och vi är under ständig utveckling.

Våra kunniga och erfarna säljare och ingenjörer erbjuder teknisk support såväl på telefon som ute på fältet med dimensionering och rätt komponentval.

I vår strävan att alltid hålla oss uppdaterade inom den tekniska utvecklingen så arbetar vi kontinuerligt med utbildningar och certifieringar av vår personal.

Vi ser lyhördhet och långsiktig samarbetsform som självklara delar i vår verksamhet.

”Med specialkompetens och ett brinnande engagemang och nära samarbete med våra leverantörer skall vi vara det självklara valet vid försörjning av elmotorer, kullager, pumpar, industiriväxlar och öppna transmissioner. Våra servicetjänster som omfattar reparationer och mobil service skall kunna utgöra en stor säkerhet för våra kunder och deras maskinparker.

Vi vill arbeta med de bästa leverantörerna och tillsammans med dem leda och driva utvecklingen för optimal service och prestanda framåt.”

Klicka här för att kontakta oss och lämna en offertförfrågan »